Η κουλτούρα της επιχείρησης μας είναι αντιπροσωπευτική της σχέσης εμπιστοσύνης που δημιουργούμε με τους πελάτες μας

Υποστηρίζουμε σταθερά τις αξίες μας και με αυτές πορευόμαστε ως ομάδα. Αυτές είναι που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε στις συνεργασίες μας. Είναι η συνταγή της επιτυχίας των σχέσεων μας.

Εμπιστοσύνη

Δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Είναι μια βασική μας αρχή, καθώς έτσι δημιουργούμε σταθερές συνεργασίες με τους πελάτες μας σε βάθος χρόνου. Προσφέρουμε απόλυτη εχεμύθεια των δεδομένων που μας εμπιστεύεστε, δείχνουμε εμπιστοσύνη στην συνεργασία μας.

Ομαδικότητα

Υποστηρίζουμε πολύ την ομαδικότητα, γιατί με αυτή την αξία δημιουργείται πρόοδος στις σχέσεις μας και στην εργασία μας. Έχοντας εμάς δίπλα σας μπορείτε να φτάσετε τους στόχους σας πιο μακριά.

Οργάνωση

Η οργάνωση και η διατήρηση ενός πλάνου εργασιών είναι πάρα πολύ σημαντική για εμάς. Γινόμαστε έτσι πιο λειτουργικοί, αποδοτικοί, ποιοτικοί στη δουλειά μας και πιο άμεσοι στις παραδόσεις μας. Χρησιμοποιούμε και μοιραζόμαστε μαζί σας εργαλεία που βοηθάνε τον από κοινού συντονισμό μας.

Υπευθυνότητα

Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα τις εργασίες που μας αναθέτετε με ακρίβεια στις παραδόσεις μας. Δημιουργούμε το έργο μας υπεύθυνα και συνειδητά.

Ευγένεια

Η ευγένεια είναι ένα βασικό μας χαρακτηριστικό, καθώς έτσι δείχνουμε τον σεβασμό μεταξύ μας στην ομάδα μας, αλλά και προς εσάς.

Τι κερδίζετε από τη συνεργασία μας

  • Το βασικό μας προτέρημα ως επιχείρηση είναι η αμεσότητα στην επικοινωνία μαζί σας. Είμαστε δίπλα σας, γνωρίζουμε τις δυσκολίες των φωτογράφων και προτείνουμε λύσεις σε προβλήματα. Δημιουργούμε δυνατές σχέσεις με σταθερότητα στο χρόνο.

  • Έχοντας έναν εξωτερικό συνεργάτη που αναλαμβάνει για εσάς την παραγωγή σας, σας απαλλάσσει από ευθύνες, όπως οργάνωσης workflow. Εμείς σας πρoτείνουμε το πιο αποδοτικό workflow για την μεταξύ μας συνεργασία σας. Οι εργασίες μας γίνονται οργανωμένα, ασχολούμαστε εμείς με τις λεπτομέριες των εργασιών σας και είμαστε σε ανταπόκριση μαζί σας. Εσείς απλά απολαμβάνετε και αξιοποιείτε τον έξτρα χρόνο σας.

  • Το να δημιουργήσετε μια ομάδα προσωπικού στον χώρο σας, να την εκπαιδεύσετε και να την συντονίσετε δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Οι ομάδες ανθρώπων χρειάζονται εκπαίδευση, συντονισμό, έξτρα εξοπλισμό και χώρο. Εμείς έχουμε όλα τα απαραίτητα skills και το αναλάβουμε εμείς για εσάς. Εσείς έχετε μια ομάδα που δουλεύει για εσάς και παράλληλα κερδίζετε χρόνο για να επεκτείνετε την επιχείρησή σας.

  • Οι νέοι φωτογράφοι στον χώρο των γάμων που είναι έτοιμοι για δράση και θέλουν να εξελίξουν τις δυνατότητές τους, επενδύοντας στη συνεργασία με την Dgartist έχουν μια σίγουρη εξελικτική πορεία στον χώρο.