Αγοράζετε σε εμάς γραφιστικές υπηρεσίες διαχείρισης φωτογραφιών παράλληλα με άμεση επικοινωνία και οργάνωση

Ποιες είναι οι υπηρεσίες μας;

Με την πρώτη μας επικοινωνία, το βασικό που κάνουμε είναι να δούμε μαζί ποιες είναι οι ανάγκες της επιχείρισής σας. Έτσι χτίσουμε ένα από κοινού λειτουργικό workflow και έπειτα οργανώνουμε το postproduction.

Από τη στιγμή που κάνετε τις λήψεις των φωτογραφιών σας σε μυστήρια γάμου, βάπτισης, event, αναλαμβάνουμε την διαχείριση των φωτογραφιών σας. Μπορείτε να μας στέλνετε τα RAW αρχεία σας είτε με σκληρό δίσκο, είτε χρησιμοποιώντας το e-shop μας για αποστολή αρχείων μέσω της πλατφόρμας μας. Διαλέγουμε για εσάς τις καλύτερες φωτογραφίες, φτιάχνουμε τα χρώματα σε Lightroom, επιλέγουμε φωτογραφίες για να σχεδιάσουμε την μακέτα του άλμπουμ και κάνουμε ρετούς στις φωτογραφίες σας. Πάντα ακούγοντας το προσωπικό στυλ σας με έμφαση πάντα στην καλαισθησία του αποτελέσματος.

Διαλογή – Culling

Επεξεργασία Χρώματα – Lr

Μακέτα άλμπουμ

Ρετούς

Συνδυασμοί υπηρεσιών

Τι κάνουμε με τις φωτογραφίες γάμου – βάπτισης

Από τη στιγμή που έχουμε στα χέρια μας την παραγγελία σας αναλαμβάνουμε:

– Διαλογή (culling) των αρχικών φωτογραφιών και επιλογή των καλύτερων

– Χρωματική επεξεργασία των επιλεγμένων φωτογραφιών σε Lightroom. Εδώ υπάρχει η δυνατότητα είτε να χρησιμοποιήσουμε το preset που χρησιμοποιείτε εσείς στις φωτογραφίες σας, είτε να γίνει επεξεργασία σε φυσικά χρώματα.

– Επιλογή φωτογραφιών για την μακέτα του ψηφιακού σας άλμπουμ και δημιουργία μακέτας ψηφιακού άλμπουμ. Υπάρχουν δύο στυλ μακέτας που φτιάχνουμε, με φόντο είτε χωρίς.

– Ρετούς των φωτογραφιών της μακέτας

Τι κάνουμε με τις φωτογραφίες event

Πόσο δεσμευτικό και δύσκολο είναι να παραδώσετε στην ώρα σας και άμεσα το event που τραβήξατε … χθες; Μπορείτε να κάνετε pre-book την ημερομηνία που χρειάζεστε να δουλέψουμε για εσάς και έχετε υπεύθυνα και σε συγκεκριμένη ημερομηνία το παραδοτέο σας υλικό έτοιμο από εμάς. Προϋπόθεση για το pre-booking είναι να το γνωρίζουμε 10 εργάσιμες πριν. Επικοινωνήστε μαζί μας για σχετικές πληροφορίες και αγορά της υπηρεσίας.

Πλεονεκτήματα που έχετε αγοράζοντας τις υπηρεσίες μας

  • Άψογη επικοινωνία μαζί σας. Είναι ένα σημαντικό προτέρημα μας και ένας από τους βασικούς λόγους που ξεχωρίζουμε ως επιχείρηση.

  • Έχετε έτοιμη την παραγωγή – post-production σας άμεσα και εντός των δικών σας χρόνων παράδοσης προς τον πελάτη σας.

  • Οργάνωση των εργασιών σας με το workflow που προτείνουμε, ώστε να κερδίζετε έξτρα χρόνο. Σας βοηθάμε και σας προτείνουμε λύσεις για να βελτιστοποιήσετε διεργασίες που σας κάνουν να καθυστερείτε στις παραδόσεις σας.

Αποστολή αρχείων – Δωρεάν δείγμα

Μπορείτε να μας στείλετε έναν σκληρό δίσκο με τα RAW αρχεία σας, είτε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα αποστολής αρχείων με απεριόριση χρήση χώρου δεδομένων.

Μπορείτε να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες μας με μια δωρεάν δοκιμή πάνω στις δικές σας φωτογραφίες. Έτσι μπορείτε να εκτιμήσετε καλύτερα και απόλυτα την ποιότητα των εργασιών μας πάνω στις δικές σας φωτογραφίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για σχετικές πληροφορίες.